Nederlands | Français

WAAROM EEN EIGEN WEBSITE?

Heeft U er ooit bij stil gestaan welke evolutie het wereldwijde internet de laatste jaren meegemaakt heeft en welke invloed dit heeft en verder zal blijven hebben in zowel ons beroepsleven alsook ons privé leven? Ieder van ons zoekt wel eens informatie op over producten en diensten op het world wide web.

Heeft U er ooit bij stil gestaan dat via het internet je potentiële klant veel dichter bij je onderneming staat. Via een eigen website kunnen de eigen producten en diensten aan de potentiële klant voorgesteld worden, 24u op 24, 7 dagen op 7, 365 dagen lang per jaar en dit wereldwijd. Uw onderneming kan dus via een eigen website beschikken over een soort van online showroom.

Voor veel mensen is het internet een kleine stap om gemakkelijk contact te leggen met de bedrijfswereld en dit bijvoorbeeld door middel van het invullen van online contactformulieren of het versturen van een simpele e-mail.

Heeft U er ooit bij stil gestaan wat de kosten-baten analyse is wanneer U over een eigen website kan beschikken? Maak voor uzelf eens de vergelijking wat het kost om een traditionele reclame te plaatsen in een gevestigde krant of tijdschrift en wie effectief je reclameboodschap leest en er gevolg aan geeft.

CONCLUSIE : investeer in de toekomst en denk vooruit want je potentiële klanten zijn op zoek naar U!

Scroll naar boven